Létezik-e a tökéletes pár?

By 2013.09.27. március 4th, 2019 Blog

Magánrendeléseim során egyre gyakrabban azt tapasztalom, hogy párkereső férfiak és nők hatalmas elvárásokat támasztanak a keresett párral kapcsolatban. Ezek az emberek gyakran kritikusak önmagukkal szemben, hajlamosak az élet különböző területein a maximumra, a tökéletességre törekedni, így ugyanezt várják el másoktól, a másiktól is.

 

Ha belegondolunk, hogy milyen is lenne az, ha valóban tökéletes partnerünk lenne, milyen érzés lenne az számunkra? Rosszul éreznénk magunkat tőle, mert szembesítene saját gyengeségeinkkel, hibáinkkal. Tehát örüljünk, hogy a tökéletes nem létezik, semmi sem az, mi sem, mások sem.

 

A számunkra megfelelő pár egy olyan illető, aki a fontos vonásokban hasonlít ránk, hasonló értékeket vall, mint mi, pl. szereti ugyanazt a zenét, és különbözik tőlünk bizonyos dolgokban, amelyekben kiegészíthet minket. Az ideális pár hasonlít és különbözik tőlünk, mindezt olyan mértékben, hogy hozzánk, pont hozzánk passzoljon. Ehhez szükséges a megfelelő önismeret, és tudás arról, hogy milyen vagyok én, és kire vágyom is valójában.

 

A témáról bővebben olvashat a Life.hu-n megjelent cikkünkben (Császár Zsanettel):

>> Life.hu cikke a témáról <<

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial