Mit sportoljon a kisfiam?

By 2010.05.02. március 2nd, 2019 Szemezgetések

Kedves Enikő! Nagyon tanácstalan vagyok,és szeretnék tanácsot kérni.8 éves kisfiam /sajnos/ nagyon ügyesen sportol,többmindenben is,ezért nem tudom melyik sportot válasza,melyikkel juthat legelőrébb.Úgy kezdődött,hogy 2 évig versenyszerűen úszott,nagyon ügyesen,több versenyen nyert,de sajnos az edzővel nem jött ki,ezért abba kellett hagyni.Az edző mindig ordított,csúnyán beszélt,stb,a gyerek mindig sírt,és abba hagytuk.De ebbe a korosztályba az egész városba csak ő volt kisfiú versenyző.Ekkor a focit választottuk,most ott tart,hogy a 2 évvel nagyobbaktól is ügyesebb,viszek meccsekre,stb.Imádja az edzőt,a társaságot.Viszont kézilabdázunk is,és ott is ő a legügyesebb a korosztályába.Most voltunk úszóversenyen /diákolimpián/,ahol jobb időt úszott,mint amikor versenyzett.Üzent az edző,hogy ő országos versenyekre vinné a gyereket,nem pedig kispályás focista lenne.Nemtudom mit tegyek,teljesen tanácstalan vagyok.Úszás,foci,vagy kézilabda? Nagyon köszönöm válaszát!

Kedves Olvasó!
A kérdésére a választ elsősorban a kisfiának kéne megtalálnia. Most úgy tűnik a levele alapján, hogy nagyjából egyformán vonzza őt mindhárom sport, viszont ez előbb-utóbb el fog billeni valamerre. Ki fog kristályosodni, hogy melyik a leginkább a szívéhez közelálló.
És ami a legfontosabb, hogy a sport ne a teljesítményről szóljon, az csak egy plusz, hogy mi mindent ki lehet hozni belőle, kedvtelésből, szeretetből csinálja a kisfia, és jóérzést, békét, lelki és fizikai egyensúlyt adjon neki.
Üdvözlettel,
Gazdag Enikő

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial