Ön is hosszú ideje keresi a párját az internetes társkereső oldalakon?

Találja meg az Önhöz legjobban illő partnert a társkereső oldalakon pár hét alatt!

 

…Nem is tudom, hogy kit keresek…Tényleg megtalálhatom-e itt a társam, vagy csak flörtölgessek?……Szörnyű hogy mindenki ugyanazt írja önmagáról, hogyan tudom eldöntenie, ki is lehet az oldal mögött?….…És én vajon milyen képet mutatok önmagamról?….

… Már egy ideje próbálom megtalálni a páromat, de hihetetlen, hogy mindig kudarcot vallok, ugyan azt a típust vonzom be újra és újra. Vajon bennem van a hiba, hogy nem találok párt? …

… A sok válaszlevélből nehezen tudom kiszűrni, hogy kivel is érdemes levelezések során a személyes találkozóig eljutni …

… A személyes találkozás alkalmával sokszor zavarban vagyok és nem is önmagamat adom! Úgy érzem, ez nagyon sokszor meghiúsítja a kapcsolatok kialakulását. Mit tegyek, hogy felszabadultabb legyek és ne égjek be? …

…Hogyan mondjam meg, ha nem szimpatikus a randin a másik?…

…Végre megtaláltam, akit keresek, de hogyan bontakozzon ki a kapcsolatunk?…

 

Ilyen és ezzel hasonló problémákkal találkoztam már számtalanszor a klienseim és ismerőseim körében, ezért most megosztom Önökkel a tapasztalataimat, melyekből megtudhatja, hogy melyek azok a legfontosabb hibák, melyekre nem is gondolnak a párkeresők, és milyen módszereket kell elsajátítania ahhoz, hogy Önből is tudatosabb Párkereső válhasson!

Párkeresési Mini Kurzus

 

Iratkozzon fel az Ingyenes Párkeresési Mini Kurzus-ra, hogy 5 héten át, a heti rendszerességgel érkező információs anyagból Ön is megtudhassa, melyek azok a legfontosabb fejlődési lépések melyek tudatosításával eredményesebb lehet a társkeresésben:

 

  • bluetick
    Hogyan fogalmazhatja meg önmagának, hogy kit is keres mostani életszakaszában.

 

  • bluetickHogyan döntheti el, hogy milyen típusú társkereső oldalakat használjon, és hogyan mutassa be magát a profiljában másoknak, hogy azok érdeklődését keltse fel, akikkel ismerkedni szeretne.

 

  • bluetickMilyen ismereteket és technikákat kell elsajátítania ahhoz, hogy viszonylag kevés információból, akár egy levélből is pontosabban következtethessen a másik személyiségére.

 

  • bluetickHogyan tudja megmutatni és felvállalni önmagát a másik előtt az első randin. Hogyan mondhatja meg a másiknak, ha nem szimpatikus Önnek. Hogyan alkothat reális képet a másikról, melynek tudatában eldöntheti, hogy akarja-e a folytatást.

 

  • bluetickHogyan ismerje fel a kapcsolat elején felmerülő tipikus hibákat, és kezelje a konfliktusokat. Hogyan építsen őszinte és intim kapcsolatot a másikkal.

 

 


Feliratkozom az Ingyenes Párkeresési Mini Kurzusra, hogy megtudhassam, milyen területen kell fejlődnöm, hogy eredményesebb legyek a párkeresésben!

 

Szeretné közelebbről megismerni, és elsajátítani ezeket a lépéseket személyesen is?

Akik a Párkeresési Mini Kurzus alapján megismert területeket szeretnék fejleszteni, vagy csak egyszerűen szeretnének hatékonyabb párkeresők lenni, azoknak javasoljuk a Párkeresési Tanácsadás-t. Ezt a tanácsadás sorozatot úgy állítottuk össze, hogy a párkeresők egyéni társkeresési és párkapcsolati problémáira fókuszálva, egy hatékony csomagot tudjunk biztosítani kedvező áron.

 

A részleteket a Párkapcsolati Tanácsadás oldalán olvashatja el.