Sajátítsa el a Párkapcsolati Tanácsadás során a Mini Kurzus lépéseit!

Az Ingyenes Párkeresési Mini Kurzus-ban megismerhette az 5 legfontosabb lépést, melynek ismeretében mostmár Őn is eredményesebb társkereső lehet:

 

  • bluetick
    Hogyan fogalmazhatja meg önmagának, hogy valójában kit is keres jelenlegi életszakaszában.

 

  • bluetick
    Hogyan mutassa be önmagát a társkereső profiljában, hogy azok a típusú emberek jelentkezzenek, akiket Ön keres.

 

  • bluetickTechnikák és ismeretek elsajátítása, hogy ön kevés információból is pontosabban következtethessen a másik fél személyiségi vonásaira.

 

  • bluetickAz első randira való felkészítés: hogyan vállalja fel önmagát, hogyan alkosson reális képet a másikról és hogyan mondhatja meg a másiknak ha nem szimpatikus.

 

  • bluetickA kapcsolatok kezdetén felmerülő tipikus hibák kezelése, őszinte és intim kapcsolat építése, konfliktuskezelés.

 

 

Szeretné közelebbről megismerni, és elsajátítani ezeket lépéseket személyesen is?

A személyes tanácsadás során hatékony technikákkal és módszerekkel fejlődhet az önismerete, és a személyes készségei, hogy párkeresési problémái megoldódhassanak.

Ha nem szeretné megvárni, hogy mind az öt lépés információs anyagát kézhez kapja, akár most is jelentkezhet a személyes tanácsadásra!

Azonnali segítséget kaphat a párkeresési nehézségeihez:

Hogyan alakulhat ki Önben elegendő önbizalom ahhoz, hogy ezentúl bátran mehessen el a személyes találkozókra és ne kelljen attól félnie, hogy zavarba jön amellyel elrontja az Önről kialakított képet a másikban?

… Mióta Enikőhöz járok tanácsadásra, bátrabban tudok ismerkedni és randizni, ráadásul gyorsabban észreveszem, ha valami nem stimmel a másikkal …


Fejlessze készségeit 5 lépésben tanácsadásunkon és érjen el sikereket azzal, hogy ezután tudatosabban keresheti párját!

Az 5 alkalmas tanácsadás sorozaton Ön is elsajátíthatja a Mini Kurzus-ban megismert legfontosabb fejlődési lépéseket, melyek integrálásával Ön is eredményesebb lehet a párkeresés során. A speciálisan összeállított tematikán nyugvó tanácsadás sorozatot egyénre szabott személyes üléseken végezheti el, melyre most kedvezményes csomag árban jelentkezhet!

A tanácsadás helye: Budapest V. kerület.

Jelentkezem a Párkeresési Tanácsadásra, hogy belőlem is tudatosabb párkereső válhasson 5 alkalom után, nettó 26.500 Ft.-os (brutto 33.125 Ft.) csomagáron!

 

Vannak, akik nem szeretik a személyes tanácsadást, úgy érzik írásban sokkal jobban és szabadabban tudják kifejezni önmagukat. Előfordulhat, hogy nincs idejük eljönni személyes ülésekre, mert távol laknak Budapesttől, vagy csak elfoglaltak, de nem szeretnék elszalasztani a fejlődési lehetőséget.

Nekik ajánljuk az Online Párkeresési Tanácsadás-t! – A Párkeresési Tanácsadás online változatát, mely levélváltásokon alapszik egy speciálisan erre kialakított rendszerben.

A tanácsadás sorozat online változatában a PSYonLINE – Online Pszichológiai Tanácsadó Rendszer használatával biztosítunk lehetőséget a tanácsadás sorozat elvégzésére. A rendszer használata egyszerű és jól átlátható, de figyelembe kell venni, hogy az online tanácsadás kicsit másképpen működik, mint a személyes tanácsadás. Hasonló a módszertana, de más csatornákat használ mindkettő a fejlődés elérésére. Természetesen előny is származhat ebből a módszerből, egyesek szabadabban, oldottabban tudják kifejezni magukat írásban, továbbá olyan technikákat alkalmazok, amelyek feladatként, módszerként ezen a csatornán is nagyon hatékonyak.

Sajnos nem tudok elmenni a személyes tanácsadás sorozatra, de szeretnék tudatosabb párkereső lenni, ezért:

Jelentkezem az 5 alkalmas Online Párkeresési Tanácsadásra, hogy belőlem is tudatodabb párkereső válhasson 5 levélvéltés után, nettó 17.000 Ft.-os (brutto 21.250 Ft.) áron!

 

Randivonal

A Tanácsadásra elentkezők között hazánk egyik legnépszerűbb társkeresési portálja, a Randivonal jóvoltából előfizetési nyereményeket sorsolunk ki! Ezúton is köszönjük az üzemeltetőknek az ajándékokat, melyeket a szerencsés nyertesek a Randivonalon, illetve az Origo Randin válthatnak be.

Jelentkezz most és az 5 első Párkeresési Tanácsadásra jelentkező között egy 3 hónapos Randivonal Platina Tagságot sorsolunk ki 3900 Ft értékben!

Jelentkezz most és a 5 első Online Párkeresési Tanácsadásra jelentkező között egy 1 hónapos Randivonal Platina Tagságot sorsolunk ki 1900 Ft értékben !