Miért lesz valaki luxusprostituált?

By 2011.03.02. március 4th, 2019 Blog

A life.hu-n készült egy interjú egy luxusprostituálttal, a témához kértek fel szakértőnek. A könyvet ajnlom mindenkinek! (Szalai Vivien: Hamis gyönyör – igaz történet alapján)

A cikk: Luxusprosti vagyok – csak a leggazdagabbaknak!

Hamis Gyönyör - LuxusprostituáltAzoknak a nőknek az életében, akik egy életet építenek fel erre a „foglalkozásra”, óriási jelentősége van a pénznek. A fizetség számukra nem csak egy eszköz, hanem – talán épp azért, mert a legtöbbjük komoly hátrányokkal indult és nélkülözött gyerekkorában, mint a cikk példájában is – út ahhoz, hogy mindent megvehessenek, amiről csak álmodnak. Ezért képesek alárendelni az életük szinte minden területét (párkapcsolat, gyerekvállalás, önmegvalósítás), hogy a számukra központi jelentőségű anyagi javakhoz hozzájuthassanak – bármi áron (szexuális kívánságok teljesítése, külföldi jól fizető munka bevállalása, amibe szinte minden belefér).

Ezek a hölgyek már nagyon korán rájöttek arra, hogy a külsejüket hogyan fordítsák az előnyükre, hogyan képesek hatást gyakorolni a másik nemre, és idővel ezt tökélyre fejlesztették. Az életük más területei – pl. a tanulás, a karrier – feltehetőleg kevés pozitív visszajelzéssel szolgáltak számukra, ezért a luxusprostitúció látszik az egyetlen útnak az áhított életszínvonal megteremtéséhez.

Feltehetőleg félnek egy komolyabb elköteleződéstől, ezért (is) csak a másik nem „megszerzésére” koncentrálnak, és úgy érezhetik, hogy így „kontroll” alatt tarthatják a férfiakat. Egy szerelem, vagy egy hevesebb érzelem megtapasztalása krízist okozhat nekik, esetleg az életük átgondolására kényszerítheti őket.

Jó olvasgatást!

Gazdag Enikő

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial