Nem jön ki a Párjával? – ÚJ! Párkapcsolati workshop indul!

By 2010.05.02. március 4th, 2019 Blog

Szűk körű, három órás workshop-ot szervezünk. A párkapcsolati működés főbb mozgatórugóit szeretnénk megérteni saját jó érzésünk megtartása, illetve kialakítása érdekében. A cél az, hogy a párkapcsolatunk elégedett menedzsereivé váljunk. Szívesen látjuk Önt párjával, vagy akár egyedül is.

A workshop az interaktivitásra épül, igyekszünk a felmerülő kérdésekre, témákra maradéktalanul reflektálni. Színes feladatokkal, szerepjátékokkal gazdagítjuk a pár együtt töltött órát és a közös munka gyümölcseként tudatosabban fog tudni rátekinteni párkapcsolati működésmódjára.

Mindenekelőtt azonban szeretnénk feltenni néhány kérdést, hogy a workshop-ot valóban Önre, Önökre szabva tudjuk kialakítani. A válaszadás nyilván nem jelenti azt, hogy Önnek kötelezően részt kell vennie majd a workshop-on, de nagy örömünkre szolgál, ha így dönt majd.
Találkozásunkat várva, üdvözlettel:

Gazdag Enikő: pszichológus, tanácsadó. Érdeklődési kör: párkapcsolat, család, életvezetés, életmód, sportpszichológia és pálya- karriertervezés. Mindezekben a témákban vállal egyéni tanácsadást, és Serényi Jánossal együttműködve párterápiákat. E-mail: eniko.gazdag@t-online.hu

Serényi János: tanácsadó szakpszichológus, executive coach, tréner. A párkapcsolati működés megértése tanácsadói munkájának egyik fókuszpontja legyen szó felnőttképzésről, coaching folyamatról vagy mélyre ható lélektani munkáról. Email: j.serenyi@t-online.hu

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial