Az internetes társkeresésről

By 2011.03.02. március 4th, 2019 Blog

Az internetes társkeresés nagyon jó módszer az ismerkedésre, a tapasztalatok gyűjtésére. Itt sokkal gyorsabban és koncentráltabban lehet új emberekkel kapcsolatot teremteni, mint egyéb helyeken, ám a virtuális térnek megvannak a veszélyei: sok negatív élmény érhet téged, és ilyenkor érdemes átgondolni, hogy min kellene változtatni.

internetes társkeresésElső lépésként jó, ha tisztába teszed, kire vágysz és milyen paraméterekkel rendelkezzen a keresett férfi. A fényképek, bemutatkozások nagyon sokat elárulnak az illetőről (pl. ha a gyerekeivel szerepel minden képen, elsősorban az apa szerepét hangsúlyozza).

Amennyiben kapcsolatot teremtettetek, arra érdemes figyelni, hogy azokkal a férfiakkal folytasd a flörtölést, akikkel úgy érzed, hogy „rokonlélek” vagy. Ha alaposan megismered a másikat, és a képei is hitelesnek tűnnek, megpróbálhatjátok a randizást.

Az első találkozásnál fontos a szimpátia, és az, hogy sok közös téma legyen, amely nélkül csak nehezen működik egy hosszú távú párkapcsolat. Ha kizárólag negatív tapasztalat ér az internetes párkeresés alatt, érdemes önvizsgálatot tartani, vajon elég érett vagy-e egy kapcsolatra. Fontos tudni, hogy néha olyan ismeretségből is lehet nagy szerelem, ami kezdetben barátságnak indul, ezért legyél mindig nyitott, és ne legyenek előítéleteid a másik nemmel szemben.

A témáról bővebben: Virtuális pasizás buktatói – Life.hu cikke

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial